BEDRIJFSGEGEVENS
Naam webwinkel: BieBies
Vestigingsplaats: Rotterdam
Aernt bruunstraat 135
Telefoon : 06-46799336
Email: info@biebies.nl

TOEPASSELIJKHEID
Deze voorwaarden zijn van toepassing op en maken deel uit van alle aanbiedingen, bestellingen, overeenkomsten en andere rechtshandelingen. Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.

BieBies behoudt zich ten allen tijde het recht om de voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen en/of aan te vullen. In het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

PRIJZEN
De genoemde prijzen van de producten en diensten zijn in euro`s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

BESTELLEN
De overeenkomst komt tot stand op het moment dat u via de webshop van BieBies een definitieve bestelling plaatst. Na uw bestelling ontvangt u een bevestiging. Bij het plaatsen van uw bestelling dient u zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen wij u hiervan uiterlijk binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail of telefoon. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door BieBies, eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard geretourneerd.

BETALEN
Het te betalen bedrag betreft het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten. De prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Bij uw bestelling dient u een keuze te maken uit de volgende betaalmogelijkheden:
1) Betaling per iDEAL (Mollie-account). Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Na ontvangst van uw betaling sturen wij u een bevestiging per e-mail en worden de artikelen met inachtname van de opgegeven levertijd verzonden of afgeleverd via transport.
2) Vooraf betalen. U kunt de betaling per bank voorafgaand overmaken op bankrekeningnummer NL65 INGB 0007 4296 32 tnv. Biebies onder vermelding van het door u verkregen ordernummer. Na ontvangst van uw betaling worden de artikelen naar u verzonden.
3) Betalen bij afhalen. Het is mogelijk om uw bestelling af te halen en deze dan contant te betalen. Als uw bestelling is geplaatst ontvangt u een mail zodra de bestelling voor u klaarstaat.

LEVERTIJD
Zodra de betaling door ons is ontvangen zullen wij zorg dragen voor de verzending van uw bestelling. Ons streven is om de bestelling binnen drie werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld.
Voor producten op bestelling/custom made gelden andere levertijden. De exacte levertijd verschilt per product, deze word via de mail met u overlegd.

VERZENDING
Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. De verzendkosten zijn als volgt:
20-50 g - €1,46
50-100 g - €2,19
100-250 g €2,92
250 g - 2kg €3,95
pakketkosten: €6,95


Uw bestelling zal met de uiterste zorg en in goede staat afgeleverd worden bij PostNL. Verzendingen zijn ten allen tijde voor risico van de koper. BieBies is niet aansprakelijk voor vertraging door PostNL. Evenals het beschadigen of kwijtraken van uw zending.

AFHALEN
Indien u ervoor heeft gekozen om uw bestelling af te halen ontvangt u een mailtje zodra de bestelling voor u klaarstaat. U kunt uw bestelling ophalen op het volgende adres:
Aernt bruunstraat 135, 3067JD Rotterdam

Afhalen kan op afspraak, hiervoor gelden geen vaste dagen. De afspraak wordt met u gemaakt via de mail, zodra uw bestelling klaarstaat.

RETOURNEREN
Voor bestellingen welke geplaatst zijn via de webshop van BieBies geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst. De zichttermijn is niet van toepassing op custom made producten. Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling uitsluitend geretourneerd worden indien deze:
1) Eerst retour is gemeld door middel van een mail aan info@biebies.nl met vermelding van uw volledige naam, adresgegevens, ordernummer en het desbetreffende rekeningnummer waar het bedrag op teruggestort dient te worden.
2) Het product onbeschadigd is
3) Binnen de zichttermijn van 14 dagen wordt teruggestuurd

Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. De verzendkosten zijn voor rekening van de klant. Indien uw retourzending ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd wordt ontvangen door BieBies, dan zullen deze kosten in mindering worden gebracht op het aankoopbedrag.

Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug.

AANSPRAKELIJKHEID
Voor de gevolgen van typ- en zetfouten kan BieBies geen aansprakelijkheid nemen.

Omdat (bijna) alle producten met de hand worden gemaakt, is het mogelijk dat een product iets afwijkt van de foto`s in de webshop. De kleuren op de foto`s in de webshop kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur.

VEILIGHEID
BieBies besteed veel aandacht aan de veiligheid van babyartikelen. Alle producten worden met veel zorg gemaakt en gecontroleerd. Het is niet waarschijnlijk dat artikelen stuk gaan of een gevaar vormen voor de veiligheid. Aangezien veiligheid wel belangrijk is staat hieronder beschreven hoe u de artikelen veilig kunt gebruiken.

Speenkoorden / bijtkoordjes
Een speenkoord is een hulpmiddel om de speen niet kwijt te raken, het is geen speelgoed. Het speenkoord dient daarom niet meegegeven te worden in bed of in de wieg, maar altijd onder toezicht van een volwassene gebruikt te worden.

Muziekdoosjes en mobielen
Deze zijn enkel voor decoratieve doeleinden.

BieBies is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die gebeuren bij het gebruik van onze producten. Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor de veiligheid. Controleer daarom regelmatig de artikelen. Bij twijfel over de veiligheid dient du de producten altijd te verwijderen.

Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2016 - 2022 BieBies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel